Thursday 19 April 2018

Karteraki season 2018


Ξεκινάμε την νέα εμπορική σεζόν 2018, με ανανεωμένο κατάλογο και νέα εμπορική πολιτική.
Το marketing plan τρέχει σε όλα τα επίπεδα με βασικούς πυλώνες την κρητική εντοπιότητα και το αίσθημα υγείας και ευεξίας των καταναλωτών-πελατών μας.
Προωθητικές ενέργειες αρχίζουν τον ερχόμενο μήνα σε στρατηγικά σημεία πώλησης όλης της Ελλάδας.
Εδώ παρουσιάζουμε το νέο κείμενο των διαφημιστικών καταχωρήσεων:

Καρτεράκι® από την DICTAMUS®
Τσάι φτιαγμένο από βότανα της κρητικής γής , με άρωμα που σε ταξιδεύει γευστικά στην κρητική ύπαιθρο. Τα οκτώ θαυμάσια βοτανικά αφεψήματα της σειράς Καρτεράκι® , μπορούν να γίνουν μια υγιεινή, καθημερινή συνήθεια .
Βασισμένα σε παραδοσιακές συνταγές και γνήσια κρητικά βότανα ,προσφέρουν ένα ποιοτικό αφέψημα που τονώνει, ηρεμεί και προφυλάσσει τον οργανισμό μας.
Είναι ο φυσικός τρόπος που ενισχύει το αίσθημα της ευεξίας και βελτιώνει την ψυχική μας διάθεση καθώς το τσάι από βότανα δεν περιέχει καφεΐνη(τεϊνη) και έχει όλες τις ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων από τα οποία παρασκευάζεται.
Στην γραμμή παραγωγής του εφαρμόζεται πιστοποιημένο σύστημα ασφάλειας και διαχείρισης τροφίμων EN ISO 22000:2005 προκειμένου να προσφέρει ένα απόλυτα ασφαλές προϊόν στον καταναλωτή.
Όλα τα ροφήματα αυτής της σειράς, είναι χαλαρωτικά και πίνονται όλες τις ώρες της ημέρας, κρύα ή ζεστά.
Έχοντας κερδίσει άριστες κριτικές από γευσιγνώστες, αλλά και από απλούς καθημερινούς καταναλωτές ,το KARTERAKI™ προχωράει και διευρύνει τον αγοραστικό του ορίζοντα σε χώρες του εξωτερικού, με στόχο του, οι εκεί καταναλωτές να μπορούν να γευτούν τα αρώματα της Κρήτης!
Καλή απόλαυση, με υγεία !!!


No comments:

Κρητικά Βότανα νέας εσοδείας 2023

 Ξεκίνησε η συγκομιδή των κρητικών βοτάνων, εσοδείας 2023. Η παρατεταμένη ανομβρία του χειμώνα επηρέασε σημαντικά τη παραγωγή και οι ελάχισ...